Ασφάλειες Παναγιωτίδη

ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ με ενεργή παρουσία από το 1975, σας παρέχει εξειδικευμένες λύσεις αποκλειστικά για την οικογένεια και την επιχείρησή σας. 

Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Μύκονο, και συνεργάτες σε όλη τη Ελλάδα. Όλοι οι υπάλληλοι του γραφείου μας, και συγκεκριμένα όλοι όσοι ασχολούνται με την εξυπηρέτηση πελατών, είναι καταρτισμένοι και Πιστοποιημένοι από την Τράπεζα της Ελλάδος και τον ΕΙΑΣ. 

Μέριμνά μας είναι η σωστή διαχείριση των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών μας, με άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, χωρίς ψιλά γράμματα και με μοναδικό σκοπό το συμφέρον αυτών.

Είτε πρόκειται για Ατομικά συμβόλαια, είτε για Επιχειρήσεις, προσφέρουμε λύσεις εξατομικευμένες αποκλειστικά  για τους πελάτες μας, σε Ασφαλιστικά και Χρηματοικονομικά προϊόντα, Διαχείριση Ζημιών και Risk Management. 

Μέσω των συνεργασιών μας στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Μέση Ανατολή και στο Ηνωμένο Βασίλειο, το γραφείο μας σας προσφέρει μια παγκόσμια κάλυψη προστατεύοντας δυναμικά τα συμφέροντάς σας.

Διακρινόμαστε για τον επαγγελματισμό  και την αφοσίωσή μας στους πελάτες μας, τις καινοτομίες και τη χρήση της τεχνολογίας, την υποστήριξη και τη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού και των συνεργατών μας.

Πέτρος Παναγιωτίδης

Ο Πέτρος Παναγιωτίδης γεννήθηκε στον Ορχομενό Βοιωτίας το 1945, όπου και έζησε έως την αποφοίτηση του από το Λύκειο.  Στη συνέχεια φοίτησε στη σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας και υπηρέτησε επί 25 έτη, ως τεχνικός τηλεπικοινωνιών.  Το 1987 αποστρατεύτηκε με το βαθμό του Σμηναγού και ασχολήθηκε ολοκληρωτικά με την ασφαλιστική αγορά έχοντας στο πλευρό του, τη σύζυγο του Φραντζέσκα, που ήδη δραστηριοποιούνταν στα ασφαλιστικά.

Ένα σεμινάριο που παρακολούθησε με τη σύζυγο του, το 1975, τους κέντρισε το ενδιαφέρον και ήταν η αφορμή για να γίνει το αντικείμενο της απασχόλησης τους . Έτσι εντάχθηκαν στην ασφαλιστική οικογένεια της Interamerican. Οι διακρίσεις ήταν πολλές και συνεχόμενες, η επίτευξη των στόχων και η αφοσίωση στις ανάγκες των ασφαλισμένων τους ήταν αυτό που τους καθιέρωσε στην ασφαλιστική αγορά.

Το 1982 αποχωρήσαν από την Interamerican και ίδρυσαν με άλλους τέσσερις συναδέλφους την METROLIFE, που είχε μεγάλη ανάπτυξη στην ασφαλιστική αγορά, όμως λίγο καιρό αργότερα εντάχθηκαν στην AGF, η οποία εξαγόρασε την ασφαλιστική KOSMOS και έγινε AGF KOSMOS. Ήταν τέτοια η αγάπη του Πέτρου Παναγιωτίδη για το επάγγελμα αυτό που μετά την αποστρατεία του, το 1987, με τις γνώσεις και την εμπειρία του για τον κλάδο ζωής, του ανατέθηκε η εκπαίδευση 300 πρακτόρων σε όλη την Ελλάδα και ακολούθησαν πολλές εκπαιδεύσεις ασφαλιστικών πρακτόρων στα επόμενα χρόνια.

Το 1999, η AGF KOSMOS συγχωνεύεται με την HELVETIA και την ALLIANZ και συνεχίζεται η συνεργασία πλέον με τον ΟΜΙΛΟ ALLIANZ.

Το 2001 ιδρύεται η εταιρεία ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ο.Ε. με τη συμμετοχή των παιδιών, Παναγιώτη και Ευριπίδη,  με ανοδική πορεία, η οποία οδήγησε στο να γίνει ανώνυμη εταιρεία τον Αύγουστο του 2016 (ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Ρ.Ι.Β. ΑΕ), συνεχίζοντας την παράδοση της σωστής ασφάλισης, της συνέπειας, της αφοσίωσης στους πελάτες.

Ευριπίδης Παναγιωτίδης

Ο Ευριπίδης Παναγιωτίδης, δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό χώρο 20 χρόνια. Προέρχεται από οικογένεια που ασχολείται παραδοσιακά με την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση και Πρακτόρευση. Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά και Ναυτικό Δίκαιο στο Πλίμουθ της Αγγλίας, και Μεταπτυχιακές σπουδές στο Εμπορικό Δίκαιο με εξειδίκευση στο Ασφαλιστικό Δίκαιο και το Διεθνές Εμπόριο.

Είναι κάτοχος του Διπλώματος του Chartered Insurance Institute, του κορυφαίου Ασφαλιστικού Οργανισμού στο κόσμο με έδρα το Λονδίνο. Κατέχει επίσης διάφορες άλλες πιστοποιήσεις εντός και εκτός Ελλάδος πάνω στον Ασφαλιστικό χώρο και της Διαχείρισης κινδύνου (Risk Management). Είναι Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Πράκτορας και Μεσίτης από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Διατελεί Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΡΙΒ Α.Ε.

Θέλετε να δείτε το Company profile της εταιρειας? Δείτε περισσότερα εδώ…

Ο σκοπός μας

Στόχος μας είναι παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ασφαλιστική προστασία τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρείες, προσφέροντας πάντα τα κατάλληλα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, παρακολουθώντας από κοντά τις ανάγκες των πελατών μας.

Δεν είστε σίγουροι γι αυτό που αναζητάτε? Ανακαλύψτε σε λίγα λεπτά τα είδη ασφάλισης που ταιριάζουν στην επιχειρησή σας.